ALVEŠOV I ROBINJOV SAIGRAČ ZAGRMEO: Da su to uradili mom detetu, ja danas ne bih bio ovde!
Dani Alveš, Foto: EUROPA PRESS/D Zorrakino POOL/Eu / Shutterstock Editorial / Profimedia

jasna poruka

ALVEŠOV I ROBINJOV SAIGRAČ ZAGRMEO: Da su to uradili mom detetu, ja danas ne bih bio ovde!

Nije ih štedeo

Objavljeno: 10:44h

Slučajevi bivših brazilskih reprezentativaca, osuđenih silovatelja, Danija Alveša i Robinja postali su glavna tema u toj južnoameričkoj državi.

Iako njihovi bivši saigrači većinom ne žele ništa da komentarišu javno, nekolicina je ipak odlučila da ih osudi pred očima celog sveta.

Prvi je to učinio Danilo, a sad i Felipe Melo.

Felipe Melo i Hulk
Felipe Melo i Hulkfoto: EPA/Fernando Bizzera

- Niko nije obavezan da priča o tome, ali ne vidim problem da ja to učinim sad - započeo je Melo koji se nije ustručavao poslati jasnu poruku:

- Imam 15-godišnju kćerku. Da su to njoj uradili, mislim da danas ne bih bio ovde i davao intervju. Mislim da moramo pokazati poštovanje prema svim ljudskim bićima, moramo poštovati žene kao i muškarce.

Melo, koji je s obojicom pomenutih Brazilaca delio svlačionicu u reprezentaciji, prisetio se trenutka kada je saznao za optužbe protiv dvojca.

- Došlo je kao bomba, ali moraju platiti za to što su učinili. Ako ih osude, moraće platiti. I neka to bude lekcija ostalima da ne rade to. Ovo je vrlo ozbiljno. Moraš platiti i onda biti rehabilitovan - zaključio je Brazilac poznat po žestokoj igri na terenu.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.